Måndag 29 September

Helgen är över återigen.

Lördagen tillbringade jag som sagt på danstävling hela dagen, för att sen komma hem o känna öltarmen skrika, ringde runt lite och vipps så hade vi ett litet sällskap på sju personer här hemma. Öl, vin och lakritsshotts blandat med 90 tals hits.
Kommer ni ihåg, S.O.A.P, aqua, Cartoons, S club 7, steps, spice girls, leila K och alla de andra?
Vi gick till Selmas för att hujja på Bertan och Sanne som givetvis var glada..och så., men efter att han kikat runt lite i lokalen kändes det som att det var dax att dra vidare så då fick det bli Trägårn. Aa, men det var trevligt.
Innan hemgång hann vi med att besöka mc donald, gå halva vägen till Pelles, besöka mc donald igen och på vägen dit gjorde Ades ett graviditetstest sådär i förbifarten i stadsparken.. Håhå jaja. Stupade i säng på morgonkvisten.

Söndagen tillbringade vi hela dagen ute i Gonäs. Nanny Karro gosade med Lilla Julia medan Nettan bjöd på fika och mat och grejjen. Killarna fastnade framför Tv,n när de inte hängde i garaget. Vi blev kvar tills sent på kvällen. En mycket trevlig dag och lilla Julia växer så att det knakar. Snart kommer hon springa runt o tjåla och sjunga i bilen, och riva i saker och rita på tapeten och allt vad man nu gör när man är liten. Ska bli kul att se henne växa upp.

Måndag och jag ska springa till jobbet en sväng.

See ya.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0