Söndag 14 September

Hemkommen från Göteborg ingen. Åh vilken skön och rolig helg det har varit.

Fredagmorgon påbörjade vi resan mot Götet ganska tidigt. Stannade några gånger efter vägen och var framme ungefär vid tvåtiden. Hittade hem till Erica utan några större problem. Lite svårt är det ju dock att köra där men johan var så duktig.
Installerade oss i lägenheten gjorde oss iordning och ringde efter en bil som kom o hämta oss (inte snåla, här åker vi taxi hej villt, haha) Vi åkte till en jätte fin restaurang inne i stan där vi åt en kanonmiddag innan det var dags att
promenera in på Ullevi.
Jävlar vad häftigt det var. Banan var riktigt cool och arenan är riktigt häftig. Lite skillnad mot alla "vanliga" crosstävlingar vi brukar åka på.
Inhandlade lite öl och godis och slog oss sen ner på våra platser och första starten gick.
Det var en hel del svenskar med och körde vilket förståss är jätteroligt, så vi hejade på dom och det gick rätt bra för vissa.
Höjdpunkten den här kvällen på Ullevi, var ändå Freestyletävlingen. Helt overkligt. Hur F*N kan man göra såna saker med en crosscykel med sig i luften?



Efter tävlingen drog vi vidare ner på stan där vi drack en öl och åt lite käk innan vi drog oss hem igen.
Lördagen ägnade jag, Johan och Johanna på promenad genom stan, och en del shopping. Mycket trevlig dag. Tyvärr var Erica tvungen att jobba, men vi komemr ner fler gånger.
Hemfärden gick också bra, förutom att jag o johanna valde fel väg i Örebro (Johan sov), helvete, hur kan man åka fel. Haha. Men vi kom rätt tillsist efter att ha fått vända, så det gick bra.

En kanonhelg som kommer finnas kvar länge.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av One Tree Hill. Nu har det startat igen. Jippi..
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0