Fredag 3 april

Annu en dag i Paradiset, annu en dag med aventyr.
Idag har vi varit ute pa havet pa aventyr. Pic-up servicen kom hit kl 8 i morse och korde oss raka vagen till piren. Dar fick vi checka in och ata frukost bestaende av toast med sylt och kaffe. Jattegott.
Nar alla var pigga o matta gick vi on-board pa speedbaten som forst skulle ta oss till Koh Tao for snorkling och lunch.
En och en halv timma tog det ungefar att komma dit och pa vagen ut sag vi en delfin som hoppade ute i havet. Coolt! Vadret var varmt och skont och det var underbart att ta pa sig cyklop och snorkel och hoppa ner i det varma vattnet. Och vilket vatten.. helt kristallklart, turkosblatt och jattedjupt. Vi snorklade i korallreven dar en timme ungefar innan vi akte vidare in till stranden for lunch.
Vi at snabbt for att sedan aka vidare till paradison Koh nang jang. Dar vart vi helt forbluffade. Vi har aldrig sett nagot liknande. Vattnet var om mojligt annu mer kristallklart har och fiskar i regnbagens alla farger simmade synligt. Sanden var kritvit och bergen runtomkring perfekta. Har stannade vi for att snorkla i ca tva timmar. Helt underbart var det. Jag onskar att vi hade en kamera sa att jag kunde fa visa er vilken varld vi har stott pa under vattenytan idag. Det var som att simma i ett akvarium. Vi stannade i vattnet lange och gick sedan pa en liten upptacksfard.
Framat 14.30 var det dax att bege sig hemmat mot Koh Samui igen. Vi hoppade pa baten igen lagom till sporegnet kom och himlen blev svart. Thailand borjar ga mot sin vintertid och kallaste tid nu och det har vi markt genom att det har varit lite busvader de senaste dagarna. Och just idag, nar vi med var bat radda mamma skulle aka ut pa oppet hav kom den varsta stormen hittills. Vagorna var flera meter hoga och regnet piskade i ansiktet. Baten for fram i en valdans fart. Pappa o Johan drack ol och skrattade. Johanna somnade. Sara log. Jag hade jatte roligt och mamma skrek. Haha. Bara hemresan var varld varje bath..
Vi kom hur som helst hem valbehallna. Och nu sitter vi med whiskey och Gin o Tonic i handerna. Vadret far avgora vad vi ska gora ikvall. Vad det an blir sa blir det sakert underbart, som allt annat pa den har resan.
(Imorgon fyller Pappa 50 ar. Grattis!)
Ha det fint.. 





  
   
  
  
  


  
  


  

Kommentarer
Postat av: Anna

Nu är ni inga blekfisar längre! Hoppas ni har det jättebra och njut av de sista dagarna! :)

Ta hand om er! Kram

2009-04-05 @ 19:31:39
Postat av: Therese

Hälsa jättemkt grattis från oss till Micke!! (En dag i efterskott) Kramar till er alla!

2009-04-05 @ 21:26:14
URL: http://thereseandherfamily.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0