3 november

Hej på er..

Ett snabbt blogginlägg nu, bara för att det var ett tag sen sist.

Nu är det NOVEMBER! och mindre än en månad kvar till första advent.

Idag har jag haft mysbesök av Jane och barnen.. fikat, lekt och ätit lunch. Nu har de dock åkt hem och jag känner hur psykologiböckerna ropar på mig... 2 dagar kvar till Tentan. Men usch Nej. Jag tar en paus idag tror jag!

kl 18 ska jag ner på Solo och pynta inför helgens Haloweenfest och sen tänkte vi kanske ta en öl och lyssna på Peter Bogis inne på sportkällarn mot kvällen.. Det blir nog bra.

Idag är det sånthär underbart mysigt höstväder ute med regn och rusk så man kan sitta inne med gott samvete :). Ägnar mig åt att plöja film och plocka lite.. det är bra att få saker gjorda här hemma..

Det var allt.. kram

Fredag 29 oktober

Äntligen Äntligen..


Nu är det Fredag igen och jag har nyss kommit hem från mitt andra hem, Örebro!

Idag har vi haft redovisning av projektet. Allt gick jättebra och opponenterna var så snälla. Fick även tillbaka två uppgifter som var Godkända.. Gryymt!

Med detta sagt kan jag även konstatera att jag nu har gjort klart HALVA UTBILDNINGEN! Det är helt sjukt. Om 3,5 termin är är jag färdigutbildad. High Five på det. Och snart är det PRAKTIK!

Johan riungde nyss, han har tagit ledigt idag och är tydligen ute på äventyr med grabbarna :) Nu tyckte de tydligen att vi ska åka till Borlänge till P&L Café och lyssna på Vales. Vi får se hur det blir. Är lite trött efter dagen, men vet att jag kommer bli rastlös om en timma så...

Nu först nalkas hur som helst Potatisgratäng och fläskfilé. Tänkte dock intvänta Johan för det är han som är filéexperten.


Hoppas ni får en trevlig kväll


Det tänker jag ha.

Torsdag 28 Oktober

Torsdags morgon och jag har för en gångs skull vaknat i tid.
Dock är jag så sjukt trött tack vare min dåliga karaktär som fick mig att svepa färgglada drinkar i ett jehu igår. Usch!
Men uppe är jag och jag tänker Inte gå och krypa ner under det varma mysiga täcket brevid Johan. Då kommer jag Aldrig upp igen.

Den här veckan har jag ju som sagt varit ledig (förutom 3 roliga timmar på macken). Jag har i princip inte gjort något alls som är värt att nämnas.. helt sjukt lat är jag, men det har varit riktigt skönt.
Eller Jo, en sak har jag gjort. Jag har rensat ur garderoberna, IGEN. lagt upp en del på tradera som vanligt, slängt massor och sorterat undan sånt som går att skänka till bättre behövande. Ska kolla på friendskapshuset eller något behandlingshem om dom vill ta emot lite.Känns ju dumt att kasta.

Nästa helg är det Halloween på Solo.. Grymt.
Men vad fasen ska jag klä ut mig till? det är obligatoriskt att vara utklädd på jobbet den dagen.
Jag har liksom slut på idéer. Jag vill göra mina dräkter själv. tycker det är så himla roligt. Men nu är fantasin slut, så funderar på att ta någon av de gamla dräkterna. Vi har till exempel:


BATGIRL



RACEGIRL (Depåbrud)



OPERATIONS SKÖTERSKA



Men jag vill inte använda någon igen för det är ju roligare att göra en ny dräkt..
Well well vi får se hur det blir. En äkta Haloween Häxa kanske!
Nu ska jag äta lite frukost och se om jag blir piggare..
Kram

Tisdag 26 oktober

Heej!
Idag har jag jobbat på Macken.. Åh vad roligt det var. Ska dit imorgon igen och kolla om jag kan få lite mer timmar. Tänk vad konstigt. för ett halvår sen hatade jag stället som pesten, men nu längtar jag tillbaka lite. Vill absolut inte ha några fasta timmar, men lite extra då och då är alltid kul. Och pengar är alltid kul det med :) Måste spara ihop så jag kan växla till mig massa Dollar nu när den är så låg.
6,7 ligger den på nu!
Annars då??
Jo jag känner mig lite halvdåsig för tillfället. Orkar knappt gå upp ur sängen på morgonen, har ont i halsen och är allmänt seg. Kan ju iochförsig bero på att jag aldrig går och lägger mig i tid.. klockan blir över 12 nästan varje kväll. Ja, jag måste nog skärpa till mig lite. Det sista jag vill är att bli sjuk. Så nu är det bara att rycka upp sig, tänka positivt och äta massa massa frukt och c-vitaminer. Det blir nog bra!                                                                                                     

Tisdag är det idag också.. snart ♥fredag♥ igen :)
På fredag ska jag till skolan för att redovisa projektet. Känns inte så överdrivet jobbigt faktiskt. Skulle redovisa i tvärgrupper vilket är rätt slappt.
På lördag ska jag jobba som vanligt och eventuellt äta middag hos mamma o pappa. Ska försöka ta det lugnt i helgen annars och bara vila upp mig. Det behövs!
Nu ska jag nog tända lite ljus och slänga mig i soffan med en bra bok. Kan ju inte bara läsa psykologi böcker hela tiden så nu får det bli en deckare!

Söndag 24 oktober

Hej Hej Haj Haj...

Vilken helg det har varit.. fullt ös hela tiden.

I fredags: kom Jane, Nova och Melvin hit och hälsade på. Vi gick upp på stan och käkade lunch och sen gick vi tillbaka hit och lekte en massa, drack kaffe och tjålade en massa strunt. Mamma kom hit med min lilla kusin William också. Så förmiddagen blev en riktig lekförmiddag.

Kolla in vilka charmörer.. Melvin och William



Senare på eftermiddagen kom hela tjocka Bäckersläkten hit på födelsedagskalas för Tommy.. Så då blev det mer kaffe och massa tårta. Gotti Gotti.
På kvällen partajade killarna lite och jag gick som vanligt iväg mitt i festen för att arbeta.. På Underbar den här gången. Det blev en riktigt ösig kväll.. helt slut var jag!


Lördagen: vaknade jag upp och var så sjukt trött från fredagsnatten. Slöade i soffan en bra stund innan Sara ringde och ville ha skjuts till stan. Det var bra för då fick jag lov att rycka upp mig.
Väl hemma gick jag och Johan upp på stan och tog en fika med Adam och Lisa. Det var trevligt.
Vid 18 tiden gick jag återigen mot jobbet.. Sportkällaren var platsen denna gången!
Vid midnatt när vi stängde sportkällarn var det meningen att jag skulle hoppa in i Solo, men lyckligtvis fick jag hoppa ur då. Jippi.. Tog istället en teqila shot med fröken bertilsson och några öl innan jag gick hem till Johan som stog och lagade köttsoppa klockan 3 på natten.. haha. Fint!

Söndagen: Hade ställt klockan på 10.. låg och drog mig en stund men gick sen ner mot jobbet igen för att släppa in "No comments" som hade spelat kvällen före på Solo. Hängde där en timme medan de plockade ur sina saker.
Gick hem igen vid 12 och då var renoveringssällskapet redan på plats.. NYTT GOLV I KÖKET!

Så här blev resultatet:



När arbetet var klart beställde vi hem Pizza.
Pappa, Mamma och Sara stannade kvar och åt med oss.. Mycket trevligt.

Under middagen passade vi också på att boka flygbiljetter till Florida.
Vi hittade ett flyg om går till Fort Myers med bara två mellanlandningar och lagom lång flygtid.
Den flighten fick det bli... SÅ NU ÄR DET KLART OCKSÅ!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan, äta popcorn och bara pusta ut efter ytterligare en händelserik helg!

fredag 22 oktober

Johan vaknade imorse och satte sig snabbt upp i sängen. "Det känns som om det är snö ute", sa han.
Och mycket riktigt.. Marken är helt vit utanför fönstret. Gud så härligt.

Det firas med att klicka hem lite nya dojjor åt mig och johan.
Dessa blev det för min del!
Ett par stövlar och ett par kängor. Så nu är jag redo för vargavintern!



För övrigt så gjorde jag och min grupp klart vårt projekt igår, så nu har jag två veckor då jag bara ska vara hemma och läsa. Hur skönt som helst.
Har sagt till på macken att jag kan jobba lite. Tycker jag är hemma så mycket nu och tycker lite synd om Johan som får jobba och slita hela tiden. Så nu ska jag dra mitt strå till stacken också :)

Men idag är jag ledig med fullspäckat schema.
Ska äta  lunch med Jane, sen kommer Joffe hit och vi ska baka tårta och sen kommer resten av familjen Bäcker hit för att fira Tommy, mot kvällningen är det Idol som gäller och slutligen jobb på Underbar kl 22.

skulle försöka hinna med att träffa Therese idag också, har inte hälsat på i deras hus än.. Shame on me!
Men tror jag måste skjuta fram det ytterligare. kanske imorgon!

well well..
Ha en trevlig vinterfredag!

Måndag 18 Oktober

Åhh vilken dag.
,
Från 9.15 i morse till 16.00 nu på eftermiddagen har jag suttit på en föreläsning, och inte en enda gång har jag mist uppmärksamheten eller slutat lyssna. Då vet man att det var en bra föreläsare.
Vi håller på med Temat Sorg och Kris nu och hon som föreläste idag arbetar som kurator på Hematologen (leukemiavdelningen) och i krisgruppen på lasarettet.
,
Hon har berättat ingående och gett exempel från "fall" som hon varit med om. Personer som hon har träffat, syner hon har sett och situationer som hon har hamnat i har hon varsamt berättat om och framkallade känslor som inte gick att hejda hos oss i publiken.
,
Nu, mer än någonsin, förstår jag hur viktigt det är att ta tillvara på livet.
Som hon själv sa så har hon, sen hon började jobba med detta, sett livet ur en annan vinkel. Så fort ett infall om att göra något dyker upp, då gör hon det direkt. Allt som är kul, allt hon vill prova, allt hon är TVEKSAM till, Gör hon utan att fundera en gång till. Hellre prova och se vad som händer än att ångra att jag aldrig gjorde det.
Livet är till för att levas och absolut INGEN vet när det tar slut. Chansningar och tuffhet är människans bästa vän, tveksamhet och feghet är människans största ovän.
,
Jag tog med mig så fruktansvärt mycket tankar från hennes föreläsning.
Ett ljus har gått upp för mig hur lyckligt lottad och hur nöjd jag är med mitt liv så här långt. Jag kommer aldrig någonsin mer att gnälla eller klaga på lite förkylning, trötthet eller en dålig dag på jobbet. Det finns de som har det MYCKET värre.
Men, Självklart är det även okej att vara ledsen och olycklig ibland. Det viktigaste då är att få ur all ledsamhet ur kroppen, även om det tar flera dagar av gråtande. Få det ur kroppen bara och ta sen sikte på framtiden.
,
ATT LEVA I NUET OCH TA TILLVARA PÅ ALLA CHANSER OCH MÖJLIGHETER SOM UPPKOMMER ÄR OTROLIGT VIKTIGT OCH VI HAR BARA ETT LIV SOM VI MÅSTE VARA VÄLDIGT RÄDDA OM!!
Rosa blomma Japanska blommor TA HAND OM VARANDRA !!!



Söndag 17 oktober

Söndag igen då..
Helgen har varit toppen på alla sätt och vis.
.
Fredagen: Blev det lite partaj med trevliga vänner. Vi kikade på Idol och drack skumpa och slutade på Underbar :) Det var trevligt och roligt med tanke på att jag inte varit ut och festat sen i Augusti typ. :)
Mådde inte alltför bra dagen efter och det är därför man kommer på att det är så jäkla bra att gå ut på Fredagarna, för då är resten av helgen fortfarande kvar :)
.
Lördagen: vaknade tidigt och började plocka lite i köket. Johan fick något ryck också och började tok-städa. Han tog ut och skakade mattorna, damsög ÖVERALLT och skurade alla golv. Det blev jättefint och så skönt när det är gjort!
Sen kom busungarna hit för vi skulle vara barnvakt. Nova och Melvin kom först och på en halvtimma var vårat hem plötsligt stökigt igen :) Men det gör inte så mycket.
Nettan och Julia kom förbi en stund också och det visade sig att tjejjerna lekte jättebra ihop. det var kul att se.
(Kanske kan lägga upp lite bilder sen, måste bara fråga respektive mammor först)
När alla hade åkt hem, slängde vi oss i soffan och bara myste tills det var dags för jobb på Solo för min del. Det blev en bra kväll!
.
Söndag: Idag har jag tagit en promenad i det supersköna vädret. Jag har varit duktig och pluggat, mamma o pappa har varit här och hälsat på, och jag har sett avsnitt fem av One tree hill :)
.
Nu ska jag nog ge mig vid datorn för idag, laga lite mat och slänga mig i en bra position i soffan resten av kvällen.
.Hoppas att ni har haft det bra också.

Min tio i topp filmlista!

Idag tror jag att det är dags att lista de 10 bästa filmerna enligt mitt tycke.
Kanske kan ni få några idéer på nya höst-mys-filmer.
Utan inbördes ordning kommer här de filmer jag för tillfället kan komma på som de allra bästa!
☆GONE IN 60 SECONDS ☆

☆BLOOD IN BLOOD OUT ☆

☆PS i Love You ☆

☆SLEEPERS ☆

☆ROBIN HOOD PRINCE OF THIEVES ☆

☆CHANGELING ☆

☆FLUGORNAS HERRE ☆

☆THE HOLIDAY ☆

☆GILBERT GRAPE ☆


☆THE BODYGUARD ☆

(Jävlar vad svårt det var att lista filmerna. Det finns ju så sjukt många bra.
☆Braveheart ☆, ☆Patrioten☆,☆sleeples in Seattle☆ och ☆Armageddon☆ är ytterligare några filmer som skulle förtjäna att stå med. men var det Tio filmer jag skulle välja så var det!)

12 Oktober

Idag är det Tisdag och idag börjar helgen för min del :) Haha!
Nej jag har väl en del saker att göra, men det är så roligt när man skiljs åt i skolan på en tisdag och säger.. "Trevlig helg" till alla klasskamrater.

Har alltså varit i Örebro idag som ni förstår. Kognitiva Samtalsövningar har stått på schemat. Mycket spännande att få "öva" på detta och intressant att se hur man kan använda en whiteboard tavla till motivation genom att rita bilder och beteendescheman och liknande.

Ser nu väldigt mycket fram emot praktiken. Jag tror dock att det kommer bli fruktansvärt jobbigt eftersom jag ska vara på barn och ungdom. Alla samtal med människor som har det svårt är självklart jobbiga. Men att samtala med barn som har det tufft är nog vidrigt jobbigt.

Min handledare berättade lite för mig vad jag kommer få göra under praktiken.

  • Göra inlednade utredningar och föra journaler
  • Följa med på hembesök och eventuellt vid omhändertaganden.
  • Sitta med vid samtal, både utredande och stödjande samtal.
  • Eventuellt handlägga vissa egna ärenden.
Det kommer alltså bli hur spännande som helst, förhoppningsvis väldigt lärorikt och mycket mycket roligt.


För övrigt håller vi på och pysslar lite här hemma också.
En ny väggdekal med "världskartan" har kommit upp på väggen och även en liten fotovägg med mina häftiga polaroid bilds-ramar.
Vi har beställt nytt golv till köket som kommer på tisdag och så har vi satt upp lite tavlor...
så roligt när det händer grejjer..


(slänger in två riktigt dåliga bilder)
Ska fota lägenheten lite mer när nya golvet kommer in så ni får se hur det ser ut nu när vi är inbodda.


Annars så är hösten här på riktigt också och den har ju varit kanonfin dessutom. Tycker väldigt mycket om hösten och speciellt när de riktigt fina dagarna dyker upp. Hoppas att vintern blir lika fin sen bara.



Hösten är bra mysig!

Resten av veckan ska jag ägna åt plugg och mig själv :)
Ha en trevlig vecka om vi inte hörs något mer.


Nu ska jag sätta mig och titta på när Johan ritar och målar. det är så roligt!

Lördagsmys 9/10

Hellooo..

Idag är det Lördag.
Mot alla vanligheter sov jag ända till klockan 12 !!? idag.. helt sjukt.
Kom visserligen hem från jobbet först 03.30 inatt och vaknade när johan gick till jobbet 04.30. Men sen måste jag ha slocknat rejält.
Det var riktigt skönt hur som helst, så nu är jag utvilad inför ytterligare en jobbnatt!


Eftermiddagen har ägnats åt en fika med tjejjerna, promenad med Johan och mys med film.

Alice i Underlandet!





Älskar dessa underbara sagoberättelser som filmatiseras!
Behöver väl inte påpeka att jag längtar som en galning tills nästa Harry potter dyker upp i November.

Nu ska jag se klart på Dansfeber och sen göra mig klar för en natt på SOLO.

Trevlig kväll!

Karolina

Mitt namn är KAROLINA.
Här får ni veta lite mer om de namnet.

  • Karolina är ett kvinnonamn och en feminin form av det latinska namnet för män, Carolus.K, Ornamental letter
  • Namnen har använts i Sverige sedan slutet av 1600 talet och just Karolina var det mycket modernt att heta under 1800-talet.
  • Idag är namnet Karolina ganska ovanligt och istället har namnet Caroline blivit modernt.
  • 31 december 2009 fanns det 5 630 kvinnor och 0 män i Sverige som hade namnet Karolina som tilltalsnamn. Jämfört med mitt mellannamn Anna som 112 927 personer hade som tilltalsnamn vid samma tidpunkt är Karolina inte så vanligt.  I Ludvika finns 51 kvinnor som heter Karolina med blandad stavning.
  • Namnsdagen är den 20 Maj

  • Några historiska personer som bär namnet är:
  • Tre Svenska drottningar:
  • Karolina Amalia från 1839, Drottning Karolina från 1809 och Karolina Sachsisk från 1873.
  • Karolina Kurkova- tjeckisk fotomodell, Karolina westberg- fotbollsspelare och Karolina wideström-sveriges
  • första kvinnliga läkare.
  • Med en annan stavning finns även Carolina Gynning och Carolina Kluft.
.
.
Jag har nog aldrig frågat varför mina föräldrar döpte mig till Karolina, men det måste jag ta reda på.
Det jag vet är att när jag föddes döpte de mig till Karolina och tänkte att de skulle kalla mig Lina. När min personlighet uppdagades märkte de dock att jag verkligen inte var någon Lina, så det fick bli Karro :)
Om jag hade blivit en pojke hade jag fått namnet Erik, som min pappa heter i mellannamn. Något släktnamn tror jag.
.
Tycker hur som helst väldigt mycket om mitt namn.
Nu är det ju inte så ofta jag kallas för Karolina, Både familj, släktingar, kompisar, lärare och andra människor i mitt liv har alltid sagt Karro till mig. Alla utom mormor och ibland Johan när han skall prata allvar.
.
Jag har alltid varit ensam om mitt namn, åtminstone med stavningen "K". Jag har aldrig känt någon med samma namn och stavning tror jag. Och jag har aldrig hittat någon "namn sak" typ mugg, vattenflaska, borste eller nyckelring med rätt namn och stavning :) Men det gör inget, det visar ju att det är ganska ovanligt.
.
Det var lite onödigt vetande om namnet Karolina.
.
Vad vet ni om era namn??

THE REAL HOUSEWIFE OF LUDVIKA

Jag känner mig verkligen som en riktig hemmafru för tillfället.
.
Även om jag har saker att göra i skolan så tar det upp ca 2% av min tid varje dag.
Jag tycker om att göra uppgifter när jag får dom för att få det klart direkt.
Behöver bara åka ner till Örebro 1-2 gånger i veckan, och resten av tiden gör jag absolut ingenting.
.
Eller Jo. Någonting gör jag ju.
Jag fixar i hemmet, fikar, lägger ansiktsmask, fixar med hår och smink, träffar mina vänner, strosar på stan,ser på film och Dricker vin.
Ja ni vet, allt det där som hemmafruar gör. Imorgon ska jag t.o.m. på sminkparty på förmiddagen :)
.
(Lånad bild från www.ballslist.com)
.
Nej, jag undrar om jag ska snacka lite med Anders och säga att jag kan jobba lite extra igen.. Det här går ju inte :)
Men samtidigt är det skönt att leva så här någon gång i livet :) I framtiden blir det nog inte så mycket hemmafru dagar kan jag tänka mig. så det är ju en erfarenhet.. men jag vet inte riktigt om jag gillar det!
.
Idag ska jag iallafall till Örebro. Vi tänkte köra en heldag för att komma igång med projekt och liknande. Det är bra när man har en grupp som är effektiva och vill samma saker.. i det här fallet vill vi alla ses så lite som möjligt då alla, utom jag nu då :), har jobb, barn, hundar och sånt att ta hand om hemma..
.
Så nu ska jag gära mig iordning och sen ska jag stoppa i Eminem (!!?) i Folke och börja rulla ner mot Örebro.
.
Tack och Hej



3 oktober

God morgon, God morgon...

Tänkte bara berätta lite om vårat nya äventyr idag..

Florida!

Huset vi ska bo i är nu klart och betalt, Det är en villa med tre sovrum, kök och vardagsrum, inomhuspool och egen båtplats precis vid Mexikanska Gulfen.



Då det finns så mycket att se i Florida kommer vi ha Hyrbil och även båt.
Båten kan ta oss ut på till stränder och öar och bilen kommer ta oss ut på äventyr.

Vi ska bo i Cape Corall som har perfekt läge.
Vi har tre timmar med bil upp till Orlando, där självklart, Disney World, Universal Studios och Island of Adventures lockar.

Från vårat hus har vi även tre timmar Ner mot Miami, vilket också är ett måste givetvis!

Well well. Det är allt jag vet tillsvidare.
.
Nu är det bara att, LÅTA SPARANDET BÖRJA :)


Lördag 2 Oktober

Jaha då var det Lördag..

Jobbade inatt som sagt och det gick hur bra som helst.. Tillsammans med Jenny i baren blir det aldrig tråkigt.

Vaknade relativt tidigt imorse också.
Jag satte mig direkt i soffan och började plöja min nya dvdbox. "Heidi". Kommer ni ihåg det från när vi var små? Den lilla föräldrarlösa flickan som tvingas bo hos sin otrevliga farfar i alperna?? Älskade den serien när jag var liten och jag märkte genast att jag fortafrande älskar den.
Lätt värd att se om ni inte har sett den.

 


Jag och Johan funderade lite fram och tillbaka vad vi skulle göra av dagen. Det är så tråkigt när den bara går och sen när kvällen kommer så har man bara gjort ingenting.
Som lösning på vårat problem ringde Robban och undrade om vi ville vara barnvakt åt Jullis idag...
Självklart ville vi det. Så dagen blev räddad minst sagt. Vi har dansat, lekt, varit på stan, sjungit, sett på film, fikat och en massa andra saker.

Hon är så rolig.. Några kommentarer från idag är:

* Vi går förbi Intersport och Julia stannar upp och kikar in i fönstret och säger "Åh, där är Karros skor".
Hur har hon lyckats snappa upp att jag har ett par svarta converse?

* Vi kommer ut från Åhlens och Julia stannar och säger "Vänta, jag lägger dockan här en stund." Hon lägger ner dockan på marken rättar till sin egen och dockans mössa, lyfter upp dockan igen och säger "Det gick jättebra!"

* Vi går in på hemmakväll butiken. Julia knatar på mot en av hyllorna med filmer. Hon knatar förbi en liten kille som står och tittar på godiset.. Julia stannar upp och säger "Hej kompis" till killen, och sen går hon vidare.

* Julia försöker trotsa oss lite och går närmare och närmare vägen. Tillslut går hon ut på vägen och Johan säger åt henne att, "Du är så stor nu så att du vet att man måste gå på Trotoaren. Bilarna kör jättefort här, dom kan köra på dig och det gör jätteont".
Julia går upp på trotoaren igen och går lite före oss. Efter en stund så stannar hon och tittar på johan och säger "Johan är du arg?". Johan säger. "Nej jag är inte arg på dig. Men jag säger åt dig när du är busig och gör saker som du inte får". Julia ser glad ut och säger.."Okej!"

Underbara... Man blir rätt glad av henne :)

Nu ska jag ta och laga lite käk och tagga till för ikväll blir det drinkskakning på SoLo.

Ha en trevlig kväll...



 


Fredag 1 Oktober

Hellooo..

Fredag..

Idag har jag varit barnvakt åt mina älskade små...
Det är verkligen inte lätt att vara i lekparken med en galen två åring och med en 7 månaders liten på armen.. Men Nova var så snäll och lyssnade snällt på när jag sa till henne att hon inte fick åka stora rutchebanan när jag inte kunde följa med henne upp.. Skall ha dom en stund på Måndag också :)

Nu ska det bli Tacomys med Johan, Johan H, Adam och Johanna. Och så Idol med Jay såklart!

Senare ska jag ner på Underbar och skaka drinkar. Hoppas vi ses där.




Puss o Kram

RSS 2.0