Måndag 18 April

Hey hey hey..

Imorse vaknade vi återigen tidigt och inledde dagen med strawberry pancakes, toast och Kaffe.
Vi packade ihop lite saker och drog sedan iväg på dagens äventyr.

Sanibel Islands (snäckön) knappade vi in på vår käre vän GPSen.

Vägen mot Sanibel är helt otroligt vacker. Vi åkte genom områden där vi kunde se lyxvillor med pampiga grindar och trailerparks omvartannat. Konstigt hur det är här i Usa. Vi åkte genom aléer av palmer, över broar med milsvid usikt över havet och genom områden som kantades av ljusblått vatten där vi kunde se delfiner simma.'

                               


                                                     

Väl frammer på Sanibel hyrde vi varsin cykel och begav oss ut på en tur i naturreservatet. Även här var naturen ofattbart vacker och vi fick syn på såväl supervackra fåglar som hajar. Turen var 12 miles lång, alltså cirka 2 mil. Detta i samband med den fruktanvärtda värmen som varit idag gjorde att vi i slutet av turen var helt slut i kroppen.

                                       

                                

               



                                                     

                                                                                                                                                                                           




Vi återlämnade cyklarna och åkte ner till Sanibel Beach där vi badade, solade och plockade snäckor på den vackra stranden. När tidvattnet började rulla in mor strande kom även de äckliga rockorna in mot grundare vatten och ingen av ss hade längre lust att bada. Vi packade ihop och drog vidare.

                                 

                                 


Nästa stop fick bli Rib City inne i Fort Myers. Där käkade vi revben, kyckling, bönor och annat typiskt amerikanskt samtidigt som vi snabbt svepte två kannor öl, välbehövligt efter den långa cykelturen. Efter maten när vi var mätte och belåta åkte vi hem till vårt vackra Cape Coral, slängde oss i poolen och bara njöt av att vara "hemma".

Jag har lovat att bjuda på en konst-sim-uppvisning i slutet av resan, så jag övade in mina moves medan de andra tävlade i att hålla andan, göra flest prutt-bubblor, dricka gott och bara ha de bra. 

                                                     

Nu på kvällen sitter vi på verandan och tittar ut över kanalen och området. På himlen har det rullat ett par stora moln där vi kan skymta blixtar. Stormar är tyligen inget ovanligt för Florida men det gäller bara att hoppas på att ingen Trnado dyker upp.

Imorgon drar vi till Orlando och Universal studios/Island of Adventures.


Ha det bra..Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0