Söndag 25 April

                                                  heej. Från ett oerhört varmt Florida. 

                           

Nu var det några dagar sedan jag skrev men det har helt enkelt inte funnits tid till bloggning. Vi har solat, badat, shoppat och vart på ytterligare en del utflykter.

Onsdagen, dagen efter besöket i Orlando tog vi en helt lugn dag med sol och bad. Vi gjorde inte många knop men drack en hel del Bud, margeritas och GT.

Torsdagen, Solade hela förmiddagen och åkte sen till Edison Mall i Fort Myers för att spendera pengar på eftermiddagen. Och OJ vad jag spenderade pengar, det gjorde vi alla. Nöjda med alla inköp från bland annat Vans, Victorias secret, Maicys och JCpenny åkte vi sen hem för att äta en god sallad i värmen på altan.

Fredag. Återigen dags för äventyr. Everglades city stod på gpsn.
Vi åkte genom ett otroligt vacker Naples ner till träskmarkena i Everglades. Väl där kunde vi se aligatorer i diken längs vägen och skyltar som varnade för pumor skrämde oss en aning.
Men hur som helst så hoppade vi ur bilen och köpte oss varsin biljett för att åka med en svävare ut i träskmarken. Innan vi åkte fick vi höra lite om aligatorer och Sara och Johan som är så modiga provade även att hålla en bebisaligator som hette Buster.
Turen med svävaren var helt otroligt häftig och att vår guid var en äkta texasbo gjrde upplevelsen coolare. Vi såg några aligatorer som gömde sig i vattnet och var mycket nöjda efter åkturen.
På vägen hem åkte vi över Supervackra Bonita Beach där lyxvillorna radades upp en efter en. Kul att se.

 

 

                                 

Lördagen, Påsk afton. Vi började dagen med kaffe och sol på bryggan medan vi såg på våra grannar som letade påskägg i trädgården. Runt lunch gjorde vi oss sen iordning för att åka till Deltura för påskmiddag hs Sarah och Levi. Som vanligt var maten jättegod, drinkarna starka och Sarahs berättelser om en uppväxt i Usa farsinerande.
En tur med golfbilen blev dock dagens höjdpunkt.

     
     
                                              

                                       Den fina påskbilden vi tog hemma i Sverige innan vi åkte.
                                                                             Glad Påsk

                                    

     

Idag har vi återigen slappat och bara tagit det lungt. I Usa är påskdagen en helig dag så alla restauranger, barer och afärer var stängda. Vi har dock roat oss aldeles tillräckligt i poolen.
Ikväll ska vi grilla Ribs och kanske ha bryggparty.

                                                               So Long Buddys, Ses om en vecka typ.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0