Tisdag 22 Mars

Hello Gott folk!

Mars börjar gå mot sitt slut och våren börjar närma sig. Det känns verkligen i hela kroppen att solen är otroligt viktig just nu. Försöker insupa så mycket sol jag kan de dagar det är fint ute :)


Jag har passat på att klicka hem lite vår och sommar kläder också.

Från HM blev det dessa plagg.
    
       Linne (Blått)                   Jeans                      shorts                           Bikini                       jeansjacka


För övrigt då?

* Jag har avslutat mina utredningar på jobbet och ska nu starta upp några nya. Det ska bli spännande.

* Jag sökte ett semestervikariejobb för skojs skull i Torsdags förra veckan. På Fredagen ringde de upp och var mycket intresserade. De hade tagit in semestervikarier redan men ännu fattas det några. Vi får se om jag får komma på intervju. Det är tydligen inte särskilt vanligt att de anställer tjejer i min ålder, men han skulle snacka med ledningen :)
Jobbet som jag har sökt är på Sunndbo behandlingsenhet som är en sluten anstallt för unga kriminella och missbrukare mellan 15-21 år. Miljön på hemmet är mycket tuff och ibland är det en väldig oror bland de intagna vilket kan leda till upplopp. 
Jag är dock inte orolig för detta och skulle älska utmaningen, så vi får se vad som händer. Kändes kul att de ringde upp direkt iallafall :)

* Jag har fått tillbaka min älskade bil som varit på verkstaden i flera veckor. Nu mår han bra igen och är snart redo för att bli sommarpiffad.

Jag tror att det rär allt jag har att komma med just nu. Nu ska jag göra mig ordning och gå till Barn och ungdoms psykiatrin där jag ska vara under eftermiddagen. Det ska bli roligt!

Vi hörs och ses

Måndag 7 mars

Hej.
- Fortfarande ingen blogglust.
Känslan av att det finns så mycket viktigare saker i livet att lägga tid och energi på är slående.
Dock kan jag göra en snabb uppdatering.
Johan har haft sin 25års fest. Jag tyckte att det var skitkul och en riktigt grym fest och vi har fått otroligt mycket positiv feedback så jag tror att det blev lyckat. Johan var helnöjd.
- 1 månad kvar till Floridaresan. Nya pass är fixade och hyrbil och grejer är bokat och klart. Längtar så otroligt mycket till den här resan. det ska bli Så skönt att få komma bort till riktig värme och massa upplevelser.
- Första seminarieupgiften är färdig och ska redovisas på Måndag. Skönt när den är över...
- Stormtrivs på praktiken. Kommer inte vilja börja skolan igen. Känner mig helt klar över vad jag vill satsa på för karriär i framtiden..
- Jag och Johan planerar att bli stödfamilj till sommaren/hösten. Vi ska bara bli utredda innan jag kan säga säkert att det blir så.
- Är allmänt nöjd och tillfreds med min situation. Livet känns meningsfullt och förbluffande lätt.
Livet är oförskämt orättvist mot många människor och jag önskar av hela mitt hjärta att framtiden har stora planer för de familjer som inte har det så bra som andra just nu.
Det är nog allt jag kan klämma fram med just nu. Återkommer givetvis igen när lusten faller på eller när det finns något meningsfullt att berätta.

RSS 2.0