Tisdag 29 November

Hej hej..

Dags att tala om att jag lever kanske :)
Jag hade ju tänkt uppdateramin blogg mer men jag har haft så sjukt dålig motivation till allt som har med dator och skrivande att göra (gäller även skolarbete, facebook och annat) så det har liksom inte blivit av.

Hösten har iallafall förflutit smidigt och snabbt. Har tentat av ytterligare 15 p av mina studier vilket innebär att jag endast har 45p kvar tills jag kan ta ut min socionomexamen! 28 skolveckor och 2 dagar kvar! Är mitt uppe i C-uppsats skrivandet just nu och det går verkligen över förväntan. Vi ligger två veckor före i planeringen så det verkar som att det blir en välförtjänt ledighet runt jul.

Vårt syfte med studien lyder som följer:

Syftet med den här studien är att utvärdera det familjeterapeutiska arbetet vid öppenvårdsenheten i staden X, utifrån terapeuternas och deras tidigare klienters upplevelser av den gemensamma processen. Syftet med studien är också att undersöka om samforskningssamtal kan vara en lämplig metod att använda i utvärderingssyfte för socialt arbete.

Och det är verkligen superintressant. Antagligen är det därför som det har gått så bra för oss, vi vill liksom aldrig sluta skriva :) Positivt!!

För övrigt är det inte mycket annat som händer för tillfället..
Har adventspyntat och gjort hemmet så stämningsfullt det går utan snöfall utanför fönstret.
Veckorna springer iväg och nu är det bara några veckor kvar tills jul, nyår och nytt liv.

Har verkligen inget mer att skriva men kan lägga in lite bilder på det nya rummet som växt fam i vårt hem.. Jag undrar vem det är som får nöjet att bo här??

   

Det var allt för mig den här gången.. Om jag inte tar mig i kragen och skriver på ett tag igen så önskar jag alla en fortsatt trevlig adventmånad, julhelg och allt sånt...

Puss och Kram


RSS 2.0