Lullaby

Steven lynch... Han är för rolig!
http://www.youtube.com/watch?v=P1tWX_dlQGE


Nu har vi kommit hem igen.. Tävlingen gick rätt bra. Tommy och Johan kom till A-finalen, starkt jobbat, och väl där slutade de på hyffsat bra placeringar. Stackars Jocke fick bryta pga knäskada.

image10

Nu är jag trött, herrejävlar vad trött jag är. Skulle vilja gå och sova, men det känns lite för tidigt.
Imorrn är det back to work igen då, det är ju roligt. Helgerna går aldeles för fort.. Ska visserligen bara jobba någon timme imorrn, sen ska jag på föräldrar möte med lillasyster. Ja visst siddu, vuxenpoäng.

Väntar på att grabbsen ska komma med mat och godis åt mig.. dom tog sina brädor och drog till affärn för att sen bjuda mig på mat, vilket lyx (men jag komemr garanterat få laga maten själv).
Sen blir de till att fläska en stund med godis innan jag hoppar ner och sover..

Hoppas alla har haft en bra helg, och att ni njuter av livet varenda minut den kommande vecka. Det ska jag göra. =)

Puss o godnatt

Efter flera år...

Efter att ha varit gravid i flera år... det känns som det i vilket fall.. så har äntligen Niklas och Hannas lilla bebis kommit.
Maya!
Och snart smäller det på andra håll också.. =) vilket babyboom det har blivit.
Om det är dags för mig snart (vilket alla undrar), haha nej, så kul ska vi inte ha. nu har jag ju en massa bebisar och leka med!

Var ett tag sen jag skrev nu.. har vart fullt upp. har jobbat och donat o grejjat och sånt.
Imorrn åker vi till Linköping, och eftersom jag har blivit fiddymamma så fick jag den stora äran att fixa anmälningarna, vandrarhem, hyrbil, släpvagn, mat och.. ja det var nog det.
Vad skulle dom göra utan mig??

På återseende..Yoo-hoo.

Loose, footloose , Kick off your Sunday shoes....

Jag har nynnat på låten sedan jag hörde den i Lördags på Intiman i stockholm. För där var vi, hela dansgänget, och kollade in musikalen Footloose.
Barnen var överförtjusta över Måns Zelmerlöws medverkan, och ja, jag var inte sen att haka på. En MZ klädd i svart läder, med ärrat ansikte, tatueringar och på en stor svart MC, det var lätt att glömma "Idol-Måns".
Anna Sahlin och Peter Johansson gjorde en storartat show och med hjälp av alla otroligt duktiga dansare och sångare, fick det hela Full Pott när vi röstade på vägen hem..

image8


Nästa vecka ska johan tävla, första tävlingen för säsongen och första tävlingen med nya cykeln, det är nog lite nervöst.
Vi ringde idag och bokade vandrarhem, så att vi slipper åka kl 03.00 härifrån på natten. Skönt!


Nu ska jag upp till danslokalen och träna aerobic basic med syrran. Vi skulle ha varit där för 48 minuter sen, men eftersom att vi gör det på egen hand nu, så tog vi lite sovmorgon.. hihi!

Byyee

Black Friday rule..

Flogging Molly...  Men jag vill beskriva idag som White Friday rule!

Fredag, helg, och imorrn Footloose. Äntligen kan jag slappna av.
Jag och johan har öppnat kvartersgård.Hah..
Johanna sitter nu i soffan o kikar på tv, Jansson har precis dukat bort sin tallrik (duktig kille) efter att ha smällt i sig tacos och jocke ringde för en stund sen och bad oss kasta ned nyckeln. Vilken hönsmamma man har blivit, men jag gillar det!

En ovanligt lugn kväll för övrigt, det händer inget speciellt. tror på en filmis och att helt sonika somna i soffan..

Idag har vi beställt våra biljetter till Supercrossen som är i september. Höll inte på att få några, men det gick vägen. Och det ska bli förbannat häftigt...

I´m so exited!
"Hej mitt vinterland"..

..mitt i sommaren, eller nåja, våren iallafall, så blir det kritvitt och massa snö.. håhåjaja.

Men vad gör det när man tänker på resan till Thailand, nu endast 382 dagar kvar. Fan va långsamt det här året kommer att gå. Men 27 april 2009, då kommer vi att landa i Bankok, åka vidare till Korat, för att sen avsluta i Koh Samui. Det låter inte bara härligt, det kommer att bli det. 


06.10
Jag har redan varit vaken i lite mer än en timme. Sick!
Och det sjukaste är att jag redan står vid datorn.. haha.. men det råkar vara så att jag har intget spec för mig på jobbet just nu, förutom att jobba, vilket är tråkigt. Så då blev det så.

Vad dagen har att erbjuda återstår att se. Ska försöka hinna träna med johanna, följa med Johan till crossen, och pyssla lite med mina skokartonger. (måste fixa lite tapetstuvar).

Hoppas på en fin till dag till eder alla.

April April..

När är det man får luras? har det redan varit eller är det den sista april??
Hoppas det är den sista för jag har ett lur på G =)

Vilket jäkla April väder vi har.. Snö,sol,regn,grått,sol,snö.. och jag som har lagt undan vinterkläderna. Tur att jag sparade ett par vantar framme. Men det finns väl inga dåliga väder har jag hört.
Det kanske stämmer, vad vet jag!

Träningen blev inställd idag, så vad ska man hitta på. Vi har startat en tävling på jobbet, vi måste träna och motionera varje månad minst 15 gånger. Det ska väl inte vara några större problem. Kan återkomma med resultatet..
Grabbarna sitter i soffan och försöker hitta på nåt. De har tre förslag, dricka öl, dricka öl, eller spela poker (och dricka öl).klockan börjar dock bli mycket, så vi får se vad det blir.

En tidig kväller skulle väl kanske vara på sin plats.Det är inte min stackars kropp
bortskämd med. Ja jag tror det.. jag ger mig för idag.

God natt!

(På Lördag ska jag till Stockholm på Footloose..det ska bli kul!)


image2

RSS 2.0