summa summarum

Fredag 27/6

Ludvika Festen är i full gång. Jag jobbar på dagen från 8 till 17. (Har försovit mig för första gången också).
Direkt när klockan slog fem stack jag hem, där Johan hade en massa vänner o syskon.
De drog snart vidare på fest på Högberget och medan jag väntade på att Erica skulle ringa, sprang jag upp till Mr W för att "hänga" mad han o Jon en stund. Elin och sandra ringde, de kom också upp och plötsligt hade de blivit lite förfest =)
Efter en stund hade alla dock lite andra planer, så vi gick ut o splittrades.
Vi hamnade tillsist i Kasttjärnsparken, där Jon precis hade skadat armen under en fruktansvärd =) Brännbollsturnering. Vi skickade honom till sjukan och sen bestämde vi oss för att gå upp på stan.

Fullt med folk överallt, det är nästan lite drygt tycker jag!

Tiden gick jätte fort, och efter att ha provat alla öltält, dansat på bordet med mamma o pappa, käkat två korvar, skrattat massor, och blivit bränd på ryggen, så kändes det nästan skönt när kl slog två och allt slog igen.
Men inte vart de hem o sova inte.. nejdå. Efterfest såklart, som vanligt i vårat umgänge.

På vägen hem till Mr W igen, där vi skulle ha vår efterfest, hittade jag inga mindre än sångaren o keyboardisten i Noice. De såg rätt förvirrade ut när alla ludvika bor sprang som yra höns, så jag tog helt enkelt med mig dom. Haha!

efter massa musik, allsång, gitarrspelande, öl, pizza och diskussioner, gav jag o johan upp vid halv fem tiden.
Hem och mötte hinken. Sen sov vi djuupt...


Lördag 28/6

... Tills telefonen ringde runt tolv snåret på lördag morgon. Dax för Bröllop för Johnny o Hanna.
Ååh, vad fina dom var. Lagom är bäst, och det var va det var. En enkel klänning, enkel uppsättning, närmsta vännerna och familjen på bänkraderna, och världens sötaste Saga och Ebba som brudnäbbar... En jätte trevlig eftermiddag och en jätte trevlig fest med god mat och dryck.jändes tråkigt att vi inte stannade längre...
Välkommen till familjen Fru Jansson.



Vidare upp på stan igen, men vid det här laget var jag så trött så jag höll på att svimma, så det blev några öl bara sen gav jag faktiskt upp och gick hem.
Somnade och kikade upp vid halv sex när sweet kom hem. Haha, tror han hade haft en hårt natt.

Nä det har vart en rolig helg, med mycket skratt och många öl.
Jätte roligt att vara med Sandra och Elin igen.. det har jag saknat.

Nu blir det lungt ett tag.
Puss o kram

Ludvika Festen

Då var Ludvika Festen här.. Det roligaste är ju att alla gammla kompisar kommer hem från diverse olika studentstäder och utomlandsvistelser. Ska bli trevligt.
Har precis vart uppe på stan med erica en stund, lyssnat på BWO och Velvet, som det schlagerbrutta m,an är diggar man ju det. ♥
Tyvärr så har herr feber kommit och smygit sig på, så jag har nu gått hem för att få en tidig kväll.

Imorgon jobbar jag fram till fem och sen får vi se vad som händer. Många som vill hitta på något, måste försöka att få alla armar att räcka till =) men det är nog inga problem.

Nu ska jag sussa, ha en trevlig kväll, så hörs vi.

(Till Pertey där på P&L, ta de lungt och sköt om dig.)


Kalasbra


MIDSOMMARAFTON!

Började med att jobba några timmar, lite tråkigt för det var visst ingen som ville handla igår =)
Fortsatte hem till mamsen o papsen för lite midsommarlunch.
Efter maten började jag o johanna grejja.. plocka blommor, binda kransar, duka och gjorde oss i ordning. Och runt sex började folket droppa in. Vi blev ett härligt gäng till grillningen, och kvällens första uppdragslek. Under varje tallrik fanns ett uppdrag som skulle utföras under middan, tex att flörta med grannen mittemot eller att berömma maten o.s.v det lockade till många skratt!



Efter maten drog vi igång med en 5-kamp:
- Gurkstafett löpning:

- Spotta makaroner:

- Potatis löpning: Har ingen Bild

- Tight Bralla:

- Snappsvise tävling: Har ingen bild. (som fick bedömmas av grannarna)..

Efter lite lekande, var det paus en stund. Under den här tiden började fler och fler droppa in. Tillslut var hela gräsmattan full med glada vänner som kom för att fira att sommaren är här.

Tack alla för en trevlig kväll, och för mycket mycket skratt. Jag tycker om er väldigt mycket.


Trevlig midsommar

Midsommar idag, och som vanligt mulet och trist ute. men jag kan skymta lite blå himmel där under. hopps hoppas.

jahapp..kl 18.24 ikväll slår vi igåmg grillarna, och sen blir de kalas =) jag och johanna har ordnat fest för våra kära vänner, och vi går in för det här med värdinnejobbet helhjärtat. igår var vi och shoppade grejjer..och vi planerade även lekarna.. och vi hade roligare än någonsin när vi gjorde det. Och det kommer förmodligen vara vi som tycker det är roligast ikväll. men det gör inget. HaHa!

Lunch hos mamma o pappa efter jobbet kl 14. ska bli trevligt. bara att knyta på sig haklappen och bli serverad. Love it!

Ha en trevlig kväll allihop.det ska jag ha.
Trevlig midsommar.

kram karro

Jippi yeye

Åååh, får man vara lycklig för nåt sånt här?? ja det får man..yess..
USA släpper nu ännu en säsong av One tree hill alltså säsong 6, vilket betyder att jag nu får ungerfär 22 avsnitt ytterligare att mysa till.
Ahh, vad jag tycker om den serien! =)

Igår gjorde Johan sin första dag som fabriksarbetare. Det hade gått riktigt bra och det var skönt att få hem en karl som inte var trött, stressad och grinig som han brukar vara efter en dag med ungarna i skolan. Nice! det blir nog bra det här.

Börjar nu ångra att jag la min semester så sent, v 30-31 har jag tagit. Och två veckor bara! Men det är ju skönt att ha något att längta till och de resterande två tar jag i vår när vi ska invadera Thailand. Väldigt mycket värt att vänta på.

Solen har kikat fram idag igen, de e nice. hoppas det kan fortsätta så här nu. Vi blev ju så bortskämda i början av sommaren. tyvärr är det precis likadant som förra året. Men...vi får leva på hoppet!

ha en fortsatt trevlig dag, nu ska jag dra iväg till los mackos.

Puss o Kram



Fotboll idag!

oj, vad jag är dålig på att uppdatera!

Har tänkt lägga ut bilderna från förra helgen men det har gått lite segt med det. Här kommer iallafall några av dem!





Ja, nog om detta. Ny helg och nya minnen. Onsdags, myste med erika som var hemma på besök.

Torsdag, jobbade, och umgicks sen med Johanna Jessica o Bertan på kvällen. När johan kom hem från kryssningen, höll jag på att längta ihjäl mig efter honom, så jag gick hem redan vid åtta för att vara med honom. Mysigt!
Fredag, party, vad annars?? Började på båten med lite förfest inne vid hamn, drog oss vidare till Trägårn senare, där jag lyckades fixa jobb på fyllan.haha.inte illa. Hem och träffade hellikoptern när jag skulle sova. fan va illa jag mådde.

Idag är det lördag. Fotbolls lördag, Sverige - Spanien, en match som jag dock måste se på macken, efterssom jag ska dit och jobba om fem minuter.
Kom precis hem från Harnäs, där det har vart "harnäsdagen" idag. Tävlingar, lekar, fika, mat och andra roligheter har jag ägnat eftermiddagen åt. Mycket trevligt.
Får se vad som händer senare ikväll, men nu måste jag gå till jobbet.

Vi har även fixat festen till Midsommar nu, det kommer nog bli jätte jätte roligt.

Puss o Hej!

Nationaldagen

Nu har jag sackat efter lite i historien om Karro tror jag... Så, here we go again.

Torsdag 5/6

Jobbade som vanligt till kl 14.00. men eftersom att vi skulle på studenparty så stack jag lite tidigare.
Åkte ut till snöån där Tobias och Hanna skulle firas.. Grattis till er. Studenten från Abb gymnasiet.
Vi bjöds på mycket god mat och mycket skratt.. och dagen kunde inte ha börjat bättre.
Hem och bytte om lite snabbt och in på grönabutiken för att ladda upp, nu gällde det att tänka. systemet hade ju stängt på fredag och på lördag jobbar jag så, ähh jag tar väl i lite och köper på mig.. haha. Tungt!

Johanna mötte upp mig och Johan hemma, och sen bar det av till "Skutte för att Butte" (skuthamn).
Där satt ca 300 människor i olika formationer och grupper på gräsmattan. Vissa spelade kubb, andra fotboll, vissa sjöng och vissa bara njöt. Vi anslöt oss till vårat lilla gäng på ca 25 pers, och hade en jätte trevlig kväll. När det började bli mörkt och lite kyligt kom Johanna och Jon på att de skulle bada, och sen var det efterfestdax. Hem till Johan Watz där jag ställde mig att laga mat till alla fylleapor i lägenheten, spagetti ala karro blev det, Smaskens. tog även tag i disken som förmodligen stått där i okänt antal dagar. Det blev så fint så. Jag och Johan kom hem vid 4 tiden ungefär, och hade några timmar på oss att sova innan Johan skulle upp och iväg till Mantorp.

Fredag 6/6

Klockan ringer 6.45. Knackar lite på Johan som bara mummlar nåt och somnar om. Hans problem. Jag somnar också om.
klockan ringer 7.00, han slår av den.
Jocke ringer 7.04, "Nu är vi på väg så väck Johan vi är utanför om fem minuter".
Försöker väcka min sovande pojkvän igen och säger att, Jocke är utanför du ska ju till Mantorp. Han sätter sig snabbt upp, kilar upp i endast kallingar, ut i köket och grabbar tag i ölplattorna och börjar gå mot dörren. Haha.. Men johan ska du inte ha något mer med dig och på dig?? Han stannar upp och tittar och just ja.. då kom han på det.
Fortfarande fuller från gårdagen hoppar han sen in i bilen och dom drar iväg mot Mantorp. Jag är ensam hemma. UNDERBART!

somnade om en stund och vaknade igen vid 9. då var jag pigg. Ringde Roberto och bestämde mig för att åka ut med dom i båten.  Tar med mig Johanna och knatar ner till hamn, där hamnade vi först på restaurang Piren där Beratab och Emilia satt, vi slog oss ner och beställde lite mat. Jätte gott. Stora moln börjar rulla in lver Ludvika och långt bnort ser vi blixtar.
Vi bestämmer oss för att sitta kavr i båten inne i hamn tills det har lungnat ner sig.
Måste börja planera för kvällen. har tänkt åka ner till smedjebacken..
Men kvällen slutar här i båten, både jag och Johanna är fruktansvärt trötta efter gårdagen. Så redan vid 22.30 tar vi våra saker och tackar för oss. Hem och bums i säng.
Imorrn kanske det blir smedjebacken.

Lördag 7/6

Vaknar kl 12.00 vilket betyder att jag har sovit nästan 13 timmar i natt. Välbehövligt!
Klär på mig och springer ner till hamn och hoppar på båten igen. Vi åker ut till källviken där vi badar och njuter av solen i några timmar.
vid fyra tiden åker vi tillbaka in till hamn, jag småste hem och göra mig iordning för smedjebacken.
Väl där hamnade vi på en fest på skolgatan. Vilken jäkla fest.. haha. man slutar aldrig att förvånas. Vi var kvar i några timmar, och det blev mycket skratt.
Framåt 22 tiden drog vi oss ner till hamn där flera av byns ungdommar hade samlats. Såg genast vart watz o co satt, så vi gick dit.
Tjålade en stund och blev ännu mer på lyran, tills det var dax för oss ludvikabor att åka hem vid 1 tiden. Väl i stan hann vi faktiskt med en tur på trägårn, men helst ville jag nog bara hem.
gick förbi donken på vägen hem där jag stannade ett bra tag och tjålade lite skit med anna.
Men nej, sen var det dax. Gick hem till mig och stupade i säng med hinken bredvid mig.

Söndag 8/6

Total vilodag. har vart hos mamma o pappa och badat i poolen och bara slappat och blivit bjuden på mat.
Ikväll kommer Johan hem. Lääängtar.


Och så var den helgen slut.

Gladare än allt..

Onsdag 4/6

Det här är en sån dag då jag vaknar före klockan (som skulle ringa 05.00) av att solen lyser och fåglarna kvittrar. Hoppar upp direkt och klär på mig, gör mig i ordning medans jag visslar en truddelutt från ronja rövardotter. Är på jobbet flera minuter innan jag börjar, så jag har god tid på mig. Går in i personalrummet och känner doften av syrenkvistarna som en kund plockade åt oss tjejer på macken igår (Bara för att vi är så otroligt trevlig och glada).
Tack!
Det här kommer bli en bra dag, det känner jag ut i fingerspetsarna. Kan positiviteten komma från min och Johans löprunda igårkväll? javisst siddu, halv tio igårkväll åkte vi bort till biskopsnäset och sprang 2km spåret. Johan tog det på 7.40 och jag på strax under 10 min. Måste visst komma i lite bättre form igen =) Vi sov gott i natt!!

Slutar klockan två, och sen är jag fri hela eftermiddagen. (förutom en timmes bodycontroll ikväll). Får se vad jag ska sysselsätta mig med när Johan är på skansen med jobbet hela dagen =).. återstår att se.

Ha en trevlig dag.
image30
ÅÅÅH.. igår när vi kom hem så såg vi v'rsta MONSTER TRUCKSEN utanför vårat hus... cooolt!




Uppdatering lö 14.30.
Båååt.. snart så. måste bara upp o shoppa en sak först. sen blir det båt och en kall, på lill lördagen =)

Karolina Jansson

SÅnt här är ju alltid kul att fylla i.
Och om någon nu läser min blogg, så kommer här en del oviktig fakta om tjejen från dalarna!

Vad heter du? - Karolina
I mellannamn? - Anna
Vart bor du? - Ludvika
Trivs du där? - Ja, mer än alla andra tror jag =) 
Brukar du läsa horoskop? - Ja, jag är helt sjuk på horoskop.
Har du körkort? - Japp
Favoritdjur? - Svea, Robban och Nettans hund.
Vad spenderar du dina pengar på? - Allt som går att köpa. En riktig shoppaholic.
Festar du? -Ja, hujeda mig.
Brukar du bli för full? - Nää.. det tycker jag inte.
Antal kuddar i sängen? - 4
Kan du baka bullar? - Ja.
Bläck eller blyerts? - Blyerts
Mc donald's eller burger king? - MAX
Är du allergisk mot något? - Pollen och gräs.
Äger du ett busskort? - Nej, jag ha rju bilen.
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - Grön
Hur ser du ut idag? - svarta 3/4 byxor, blå vringad t-shirt, svarta flipp flopps. Utsläppt hår. osminkad!
Nästa mål i ditt liv? - Skaffa familj och bli utbildad polis.
Vad såg du senast på tv? - haha, våra bästa år!
Hur svarar du i mobilen? - Ja det är Karro
Vem ringde dig senast? - Johan
Vad sa den som ringde? - jag slutar tidigare idag, nu lär jag pissa.
Antal timmar sömn inatt? - 6,5
Sov du ensam? - Noo..

SENASTE PERSON SOM

Sov i din säng:
Jag och Johan såklart
Såg dig gråta: Johan
Fick dig att gråta: PMS
Du gick på bio med: Johan
Du gick på stan med: Johanna
Skällde på dig: Kan ha vart pappa faktiskt.
Skickade ett e-mail till dig: PHS

HAR DU NÅGONSIN

Sagt "jag älskar dig" och menat det? - Ja
Bråkat med ditt husdjur? -Har inget.
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? Haha, nej men drömt galet..
Tar du droger? Nej
Vad är du mest rädd för? Ormar
Vilka kläder sover du i? nu på sommaren?? sängkläder..hihihi
Vart vill du gifta dig? Utomhus på hösten.
Vad hatar du verkligen? - Inte mycket.
Har du varit kär? Ja
Kör du bil? Jamensan..
Har du ett jobb? - Jobbar jämt.
Gillar du att ha folk omkring dig? Alltid, då mår jag som bäst.
Är du ett hälsofreak? - Hmm, jag tycker hälsan är väldigt viktig.

STUFF

Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på?
Hmm, Ja.. det har jag nog.
Är du ensam nu? Japp, men väntar på någon kund.
Vill du gifta dig? Njae.. det känns inte så viktigt.
Vill du ha barn?jaa, tanken har slagit mig =)

FAVORIT

Rum i huset? garderoben, i min lägenhet
Typ av musik? Allt möjligt.
Månad? Maj

DE SENASTE 48 TIMMARNA

Gråtit?
Nää
Köpt någonting? ja, solskyddsfaktor.
Varit sjuk? Nej
Sjungit? Ja, det gör jag hela tiden..
Sagt "jag älskar dig"?Ja
Velat säga till några att du älskar dem? ja, många.
Träffat nån ny person? Ja, en som johan jobbar med.
Saknat någon? Ja..
Kramat någon? Ja, min älskling
Kysst någon? Ja, samma lika.
Haft sex med någon? Nej, det får vänta!

SENASTE

Låt du hörde:
Jimmy eat world-23
Film du såg: sista avsnittet på One tree hill
Sak du stal: hmm.. ingen aning.

FÖRSTA

Första bästa kompis: Pontus
Första jobb: Trädgårdarbetare
Första inhandlade skiva: Ace of Bace vill jag minnas.
Första förälskelse: Det vet jag mycket väl =)
Första begravning? Farfars.
Första piercing/tatuering: Öronen, om det räknas.

tvättdagen

Tisdag 3/6
TVÄTTDAG!
Det är väl behövligt. har hur mycket som helst som måste tvättas. men skönt. sen är det klart för den här veckan åtminstonde.

Idag är jag lite sugen att åka ut på sjön. ska kolla om någon av mina båtägande vänner är på. =)
sen jobbar jag ikväll, sista eftermiddagspasset den här veckan. skönt. Sen blir det till att sluta tidigt resten av veckan.

Nu tror jag att jag ska sätta mig på balkongen och läsa lite medans jag väntar påa tt tvätten blir klar.

Ha en bra dag allesammans!

Karro♥

sommar sommar

Måndag 2/6
DÅ var det Juni.. jag har precis kommit hem från joggingturen på högberget. Det var tunga fötter idag, varmt och underbart.

Helgen?? Ja, fredagen har jag ju beskrivit tidigare.
Lördag, 40 års fest för Maria (farbrors kvinna). När vi kom fick vi varsin namnlapp med en liten beskrivning av oss. På min stod det. Karro,Svåger och svägerskas dotter, Fartkamerornas dansande skräck. Haha.. Där ser man vad folk har för uppfattning om en. Hur som helst, vidare, 4kamp. Första grenen, spotta groda, sämst =Karro. Jag som trodde det var min grejj. Sen tror jag vi gav upp lekandet och drack öl och grillade istället. det var riktigt trevligt och vi stannade länge. Men tillsist blev det dags att åka in till stan för att fortsätta festen. Till trägårn och träffade alla vänner. Tjålade en stund för att sen bege mig hemmåt. själv?? nej.. efterfest!
Vilken jävla efterfest.. Kaos, asgarv och somnade kl 5.15.

Söndag, allmänt bakis och seg men hann med att jobba tre timmar, gå på ljusparty (beställde en del fint), och grillade på kvällen.
Fullt ös, men vila kan man göra när man blir gammal..

Nu ska jag gå och fika.. skepp och hoj.



Vi tänker på er, hela familjen!

RSS 2.0