13 september 2010

Sådärja..

Då har årets Supercross kommit och gått.

Vi åkte ner till Örebro redan i Torsdagskväll för att hälsa på Maria och Rickard som flyttat dit. Eftersom att de skulle med oss till Göteborg passade det bra att vi sov över där också.

Fredag morgon satte vi oss i bilen och började den inte alltför långa vägen mot Göteborg. Kom fram runt ett tiden och hann precis checka in på vandrarhemmet. Som vanligt hade vi bokat plats på Stigbergslidens vandrarhem, som vi älskar. Bytte om och drack några öl innan vi begav oss ner mot stan. Käkade middagsbuffe på Nordatan och gick sen vidare för att kolla in depån. När klockan började n'rma sig 18.00 gick vi in på ullevi för att leta efter våra platser. Och bästa platserna någonsin fick vi :)
Som vanligt  bjöds det på en otrolig show och en hel del snygga crosskillar..
(är väl ingen som har missat att det är bland det bästa jag vet).

Vi var riktigt nöjda när vi gick därifrån.


På Lördagen packade vi ihop våra saker och åkte ner på stan i Göteborg för att strosa runt lite och äta frukost. Begav oss dock ganska tidigt hem mot Örebro igen, för det var en del vi skulle hinna med där också.
Tillbaka i Örebro gjorde vi ett besök på Ikea :), handlade massa mysgodis och började sen förfesta med ett roligt spel. När klockan slog 22.00 tog vi sen bussen in mot stan och Conventum, d'r vi skulle tillbringa kvällen.
Evenemanget heter It´s så -10 och är en riktig studenfest.
En massa band spelade och höjdpunkten var nog Miss LI och Teddybear Sthlm.

En riktigt bra kväll och en riktigt underbar helg.

Tack älskling för att du tvingar iväg mig på saker :)

Men nu ska jag ge mig för idag.
puss o kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0