Tisdag den 12 April

Det är hög tid för ett blogginlägg.

De senaste veckorna har gått så fruktansvärt fort. Dagarna bara flyger förbi i en vansinnig fart och imorgon åker vi Äntligen på semester.

Jag har det fortfarande kanonbra på praktiken och tänker inte längre på att jag fortfarande är student. Får ta mer och mer ansvar, har slutfört ett flertal utredningar på egen hand, har fått erfara den fruktansvärt hemska delen av mitt framtida yrke där barn far illa och även fått erfara hopplösheten när det går rejält snett för en ungdom som jag trodde mycket på. Ser otroligt mycket fram emot min framtida karriär och har nu valt att specialisera mig på barn och ungdom under mitt sista år. Barns behov och föräldrars förmåga att möta behoven ska jag studera djupare.

I övrigt så mår både jag och johan mycket. Livet rullar på som vanligt och det finns otroligt mycket optimism i vårat liv just nu. Många roliga saker att se fram emot och många stora steg att ta ligger framför oss. Livet blir bara bättre och bättre och jag tror verkligen på dom som säger att livet börjar vid 30. :)


Resten av månaden då. Ja, resten av månaden kommer jag tillbringa tillsammans med min kärlek och min älskade familj i Florida, Usa.
Vi ska givetvis på semestern:
  • Bada i vår egen härliga pool.
  • Sola så vi blir bruna och fina i den 32 gradiga värmen.
  • Besöka Universal studios
  • Besöka Miami beach
  • Besöka Key west
  • och Grilla en riktig american BBQ såklart.




Vi kommer säkert hinna med mycket mycket mer. Men detta är lite av det ni kommer få läsa om i bloggen då jag ska ha den som resedagbok efter ett önskemål från mormor och morfar.



Med detta är jag återigen lycklig över att kunna säga..Hejdå Sverige, vi ses i Maj. Och Hej USA!

Kommentarer
Postat av: Nettis

ÅÅÅÅ Fy faan!! ;) Ha det så jättebra nu!!! och vad kul att du ska uppdatera här så vi har nått att göra om dagarna.. Kram

2011-04-12 @ 22:41:31
Postat av: Sara S

Väldigt avundsjuk! Men hejja mormor och morfar som får dig att blogga mer ;) Hoppas ni får det toppenbra !

Kramkram

2011-04-13 @ 16:05:09
URL: http://saraschenning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0