Torsdag 9 Juni

Hej på er.. Vilken chock va? Ett inlägg :)
Har inte alls haft någon lust att blogga eller sitta vid datorn över huvudtaget, så det har blivit lite dåligt med det. Tänkte dock att det kan vara på tiden att uppdatera lite för min egen skull. Tycker det är så kul att kolla tillbaka.
Maj var en månad full med födelsedagar hit och dit. Julia, Jocke, Sara, Morfar, Lasse, Mamma, Peter och så Jag såklart. Den 25e Maj blev jag hela 25 år. Det känns så konstigt att jag har fyllt 25.
Det är 10 år sedan jag slutade 9an. 7 år sen jag tog körkort, 6 år sedan jag tog studenten och 5 år sedan jag flyttade hemirfrån. Jag tycker lyckligtvis fortfarande att livet bara blir bättre och bättre ju äldre jag blir. Ju mer erfarenhet och kunskap jag får och ju mer jag känner att livet går åt rätt håll, desto tryggare känns det, såklart! Jag hade hursomhelst en jättefin födelsedag med otroligt fina presenter och besök från min numera sjukt Stora familj!!

Min födelsedag kantades dock av en fruktansvärt tråkig och tragisk nyhet. Jag tänker på hela familjen och jag hoppas att Du har det bra i nangijala, (För jag vet att du trodde att det var dit man kom). Det känns svårt att förstå att en person som en gång har stått så nära plötsligt inte finns mer. Men så är livet, det finns inga säkerheter eller garantier.
Den 1 Juni slutade jag på min praktikplats. Det känns jättetomt att inte gå dit och jag komemr sakna alla arbetskamrater och mina klienter otroligt mycket. Tänker ständigt på mina killar och tjejer och undrar hur de har det och hur det komemr gå för dom. Jag hoppas att jag får komma tillbaka dit och jobba någongång.
Jag bestämde mig även för att tacka nej till jobbet i Sundbo då ett erbjudande om en heltidstjänst dök upp. Denna tjänst som är på hemmaplan, ett jobb som jag tycker är sjukt roligt och som ger mer klirr i kassan kändes för bra för att motstå. Jag kan berätta mer om detta när vi kommit igång och allt är klart.
Fram tills jag börjar jobba den 16e Juni har jag alltså haft Semester. Då det har varit mellan 25-30 grader varmt har dagarna tillbringats på sjön eller i hängmattan på baksidan. Det har blivit grillkvällar och sköna promenader.
Dessutom har jag varit iväg med min kärlek på en hel del crosstävlingar, och som tur är har det bara gått bra. Att solen har gassat varenda gång har även gjort att solbrännan har tagit sig rejält :)
På lördag kommer vårat lilla kontaktbarn hit. Vad vi ska hitta på har jag inte bestämt än, men vi ska ju fungera som en vanlig familj åt henne så det blir nog inga långa utsvävningar. Hoppas dock på fint väder så vi kan vara utomhus.
Närmast framöver är sen Midsommar som kommer bli en galen heldag med champangefrukost, 7 kamp, cykling och riktigt svenskt långbordsfirande som avslutning. Veckan därpå ägnas i Borlänge på Peace and Love tillsammans med de allra bästa vännerna. Sen får vi se vad sommaren har att erbjuda.
Det var en uppdatering från en Semesternjutande karro...  Kanske ses vi snart och kanske inte.
Puss och Kram

Kommentarer
Postat av: Anonym

Såå roligt att läsa dina rader Carro!! Så mycket som händer och så mycket glädje!! Jag blir verkligen jätteglad när jag läser hur ni har det och vad ni funderar på och vad ni ska göra!! Och du gör heelt rätt.. blogga ska man bara göra när man har lust. Jag hoppas verkligen att vi ses snart! Saknar dig. Och er. Allihop. Varm Kraam!! Maria

2011-06-19 @ 22:48:37
URL: http://mariassmultronstalle.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0