Lordag 28 Mars

hejsan alla blekfisar.  =)
Har ar det fortfarande varmt, varmt, varmt och fruktansvart bra!
Igar var vi som sagt ut pa en djungel safari... Awsome!
Vilken dag.
Blev hamtade fran hotellet pa morgonen och akte ut mot havet dar vi skulle se pa "Grandmother and grandfather rocks". Riktigt coola klippor och fin miljo.
Akte vidare till en djurpark dar vi skulle pa elefant trekking och lite djurshower. Helt okej, men vi tyckte lite synd om djuren som behandlas en aning anorlunda mot i svenska djurparker. Men krokodilshoewn tog andan ur oss.
Efter en smutsig djurpark var det skont att komma in i skuggan i djungeln. Vi klattrade uppfor ett berg for att se ett stort vattenfall och jublade nar vi tog oss ett dopp i det svala vattnet dar.
Pigga och glada akte vi vidare till ett tempel for att se nan jakla mumifierad munk. lite mindre intressant, men en upplevelse det ocksa och fick aven kika in i Buddhas magiska tradgard..det ni!
Men sen borjade det riktiga aventyret.
Upp pa jeeparna och sa bar det ivag upp for berget. Ruskigt och snabbt gick det, lerigt och skitigt blev det, men oj vad kul det var.
Pricken over i:et var nog nar var jeep korde fast i en jattedjup lerpol, och inte kom loss.. Haha. Det var ett riktigt aventyr och det blev ett riktig safari.
Sag pa utsikten fran en utsiktplats 650m over havet, och fick sedan riktig Thai lunch pa en restaurang i bergen med utsikt over halva Koh Samui. Breath taking!!
Vidare genom djungel upp och nedfor berget pa krokiga leriga vagar, for att avsluta dagen vid Big Buddha dar vi fick genomga en "klockrittual" da man slar med pinnar pa ett antal stora klockor av nagon oklar anledning.
En dag som vi alla kommer minnas resten av livet!

Idag har vi bara slappat pa stranden och druckit drinkar medan Pappa och Johan har kort Jet-ski.
Nasta aventyr blir ut pa havet med snorkling i korallerna.
Ha det bra.
Kram
  



  
  
 


  
  




Kommentarer
Postat av: Hanna

Ser verkligen helt jäkla underbart ut!!! Va häftigt att rida på en elefant!! Ha de bäst hälsa alla från oss. PS här snöar de bara hela tiden. Kommit säkert sammanlagt 2 dec sen ni åkte!! Fast de mesta smälter bort direkt..men ÄNDÅ, här är de VINTER!!

2009-03-28 @ 17:13:05
URL: http://hannaagerberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0