Lördag 2 maj

Sommaren är här. Det känns så iallafall för vädret är helt underbart och alla är så glada, och framför allt märks det att man har mer energi att hitta på saker. Det har inte varit en lugn stund den senaste veckan.

På måndagen drog vi ihop en liten grillning med tjejjerna. Det blev såklart en massa tjål om allt möjligt och tre vinflarror senare  var vi lite lagon fnittriga och kom på att det var dx att ge sig eftersom att det var en vanlig vardag. Ooops!

På tisdagen var jag i skolan hela dagen och när jag kom hem blev det en lång promenad och fika.

Onsdagen var jag i skolan och åkte sedan direkt till macken för att inventera. Är nog bara vi på tanka som tycker att det är roligt.  Färdiga halv 12 på natten.

Torsdagen var de sista april och vi tog oss ner till vattnet för att grilla igen. Det var en upplevelse när vi killarna skulle få igång på elden. Trevligt. kände oss dock lite gammla för att hänga på stan så vi gick hem o spelade poker istället. Johan vann.

igår var de fredag med jobb och sedan en liten festiskväll hos roberto. Gick dock hem tidigt.

Idag ska vi fira Lena som fyller 50. Det kommer bli kul. Robert o Nettan har tagi ledigt från snorungen och kommer vara med hela natten. Nettan är nog riktigt på. Kommer bli kalas kul.

Ha de bra och trevlig helg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0