Onsdag 11 Maj

hej svejs..
Nu har jag hunnit vara hemma i Sverige i lite mer än en vecka. Åh så skönt det var att komma hem till gröna träd och sol.. Äntligen börjar det likna något :)
Vi har haft en helt underbart skön och rolig semester. Har varit på Många ställen men detta tar nog priset. Hoppas verkligen att jag får åtevända till Florida någongång. Men nu är det bara att blicka fram emot nästa resa och hoppas att den blir minst lika bra.

Förövrigt har jag återgått till praktiken (jobbet) och jag trivs som fisken i vattnet. Jag VILL INTE ha sommarlov, Jag vill fortsätta med det jag gör för alltid :) Det känns sjukt omotiverande att återgå till plugget nu efter en termins arbete. ETT år kvar. Hoppas för gudarna att det går fort, jag vill ut och jobba.
På tal om jobb så var jag på arbetsintervjuv i Fredags på Sundbo ungdomsinstitution. Jag fick jobbet!
Det jobb som jag blev erbjuden är på en av de låsta avdelningarna där de som gjort grova brott sitter. Jag tycker verkligen att det skulle vara grymt intressant och roligt att ta jobbet och det är en grymt bra erfarenhet. Jag har hela tiden varit helt säker på att göra det. Ändå så står jag nu och överväger att tacka nej! Dels för att det är ganska långt att åka, dels för min egen säkerhets skull. Jag ska fundera ett tag till på det och ge ett svar till dem under nästa vecka. Jag har hela tiden haft inställningen att jag ska ta detta jobb för erfarenhetens skull och inte för pengarnas eftersom jag har sommarjobb redan. Frågan är om det är värt det?

För det tredje så är det nu officiellt att jag och Johan har blivit Godkända som kontaktfamilj och vi kommer framöver skapa en relation till och få ansvar över ett litet barn. Det ska bli otroligt roligt och det är så skönt att känna att vi gör något viktigt för ett barn som behöver det... Så, nu är det dags att fylla på leksakshyllan, skaffa en flytväst i storlek mindre och förbereda lite roligheter inför sommaren.

Tack och hej leverpastej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0